22 Juni 2024 Chicken Race 2 km

Chicken Race

- Norges største hinderløp for hele familien

Hønefoss 24 Juni 2023
Hinderløp 2km

Chicken Race er Norges største hinderløp for hele familien og arrangeres i en tidligere militærleir på Helgelandsmoen ved Hønefoss (ca. 45 minutter fra Oslo).

Her kan du ta med hele familien i løyper fylt med spennende utfordringer. Dere skal løpe, klatre, krype, kravle, balansere, bære tungt, og bli både våt og skitten. Løypene har akkurat passe tøffe hindere og alle er valgfrie.

Chicken Race passer for absolutt alle, uansett alder, fysikk eller tidligere erfaring. Alle hindere er valgfrie, det er også snarveier for de minste.


Hvem er Chicken?   

Nå skal det bevises. hvem er mest Chicken; de voksne eller barna?

Norges største hinderløp - fullbooket i 2016, 2017,2018, 2019, 2022 og 2023!

Moro

En dag fylt av spenning, utfordringer og glede

Adrenalin, nedtelling, puljestarter, røyk, eksplosjoner, superhelter,  gjørme, vann, klatring, balanse, kryping, høydeskrekk, medaljer, grilling og gratis inngang på Ringeriksbadet for alle deltakende barn.

Idrettsglede

Vi lover at du blir våt, skitten...og tøff

Opplev ekte idrettsglede med hinderløp. Her får du brukt muskler du ikke ante du hadde. Du kjenner dem dagen etter.....

For hele familien

Hvem er mest chicken; de voksne eller barna?

Chicken Race er lagt opp til at hele familien løper sammen. Halvparten av de startende er mammaer, pappaer, onkler, tanter eller andre som er blitt lurt.

Utfordrende

40 hindere som er mer enn tøffe nok. Men tør de voksne?

Vi undervurderer ikke barna med enkle barnehinder.. her skal alle gjennom de samme hindrene som eliteklassen, deriblant vår militære hinderbane.

Alle hindrene er valgfrie. Erfarne hinderløpere passer på, hjelper til og trøster de voksne.


Hvem kan delta?

Påmeldingsside


Chicken Race passer for alle, uansett alder, fysikk eller erfaring. Vi har med oss deltakere fra 2 til over 70 år.Aldersgrenser:

Ingen aldersgrense.  Deltakere i skolealder kan løpe alene, men vi anbefaler at hele familien er med. Halvparten av deltakerne har vært tøffe foreldre/ foresatte. Deltakere under 18 år må ha samtykke fra foresatte.


Det er lagt opp til at voksne deltakere kan delta i Bootcamp Survivor 5 km eller 8 km etterpå. (Bootcamp Survivor har aldersgrense 15 år alene (med aksept av foreldre), svømmedyktige treningsvante ungdommer ned til 11 år kan delta i

5 km-klassen i følge med foresatteNoen glimt fra løpene i 2016 og 2017:

Aftermovie

Lagpåmelding
Hinderløp handler mest om samarbeid. Noen ganger klarer man ikke et hinder alene, da får du hjelp og du hjelper nestemann før du løper videre.


Kanskje den aller beste teambuildingen du kan ha.


Vi tar imot lagpåmeldinger fra idrettslag, foreninger og vennegjenger.

Hele laget starter i samme pulje. Dere velger selv om dere vil samarbeide gjennom hele løypa, løpe enkeltvis eller i naturlig gruppedannelse.


Perfekt teambuildingsaktivitet og sommeravslutning for firma, lag, foreninger eller vennegjengen.

Ta gjerne med grill og Partytelt og lag deres eget hovedkvarter (avtales på forhånd slik at vi kan holde av plass).


Kontakt oss på post@bootcamphonefoss.no for spørsmål rundt lagpåmeldinger.Aftermovie 

Chicken Race


2 km familieløype

Chicken Race er ca 2 km langt med  over 40 forskjellige hindere.

Alle hindrene er passe tøffe, både for de voksne og barna. Du skal bl.a igjennom en ordentlig militær hinderbane, gjennom gjørmegropa, bære sandsekker m.m.

Alle hindrene er valgfrie. Om du ikke tør eller klarer et hinder går du videre til neste.

Erfarne hinderløpere hjelper til ved hvert hinder og sørger for at alle kommer seg trygt gjennom løypa.

Det er ingen tidtaking eller resultatlister, kun moro. Alle deltakerne får tøff medalje.

Barn i skolealder kan løpe alene, men dette er morsomst når hele familien er med. Vi tipper Mamma og Pappa feiger ut først...


Praktisk info


Adresse: Helgelandsmoen Næringspark, 3512 Hønefoss.

Skiltet avkjøring mot Helgelandsmoen/ Ringeriksbadet fra E16.

Følg deretter anvisning fra parkeringsvakter.


Garderobe/ Dusj: Kan leies hos Ringeriksbadet 100 meter fra mål.Toaletter: Tilgjengelig i start/mål området.


Servering: Salg av mat og drikke.Vann:  Drikkestasjoner i løypa. Det er ikke innlagt vann til start/målområdet, og vil derfor ikke

være muligheter for å fylle egne flasker.

Vann på flaske selges i kioskene.


Salg: Flere salgsboder med svært gode tilbud på treningstøy, sportsutstyr, sko, massasje, mat, drikke osv.


Bekledning: Vi anbefaler vanlig treningstøy og joggesko. Piggsko er ikke tillatt. Du blir garantert våt

og skitten, så ta med skiftetøy.


Startnummere: Nærmere info kommer.


Samarbeidspartnere

Regler

Chicken Race


Alle deltakere må bære gyldig startnummer.


Deltakeren skal starte i tildelt startpulje.


Det skal utvises respekt og godt sportmanship mot hindervakter, funksjonærer, publikum og andre deltakere.


Chicken Race er et hinderløp for hele familien- det forventes at deltakerne bidrar til å gjøre dette til en god opplevelse for alle.


I hinderløp hjelper man hverandre.


Det vil være hindervakter på alle vanskelige hindere for å å informere om hvordan hinderet skal forseres og hjelpe de minste gjennom.


Alle hindere er valgfrie- ønsker man ikke å prøve et hinder går man videre til neste.


Ved mistanke om påvirkning av alkohol, prestasjonsfremmende midler e.l. vil deltakeren bli nektet start/ diskvalifisert og bortvist fra området.


Alle deltakere løper på egen risiko.  Påmelding til arrangementet medfører automatisk aksept for  Bootcamp Hønefoss' erklæring om ansvarsfraskrivelse.


Premiering: Deltakermedalje til alle.

Ansvarsfraskrivelse

Bootcamp Hønefoss


Denne ansvarsfraskrivelse regulerer ansvarsforhold ved deltagelse på aktiviteter under ledelse av Bootcamp Hønefoss, samt opphold og trening på hinderbanen, Helgelandsmoen Næringspark eller midlertidige baner utenom våre organiserte aktiviteter. Ved å signere på dette bekrefter deltakeren at hverken Bootcamp Hønefoss, instruktører, ledere, funksjonærer eller andre deltakere kan holdes ansvarlig for skader som kan oppstå/ oppstår, uansett årsak.

Dette dokument gjelder fra dato for påmelding/ signering og så lenge deltakeren benytter seg av Bootcamp Hønefoss sine tilbud. Bootcamp Hønefoss står fritt til ved behov å kreve at deltakeren signerer ny ansvarsfraskrivelse som erstatter dette dokument. Underskrevet dokument er obligatorisk for å delta på Bootcamp Hønefoss sine aktiviteter.

All deltagelse, trening og opphold på hinderbanen eller andre områder, herunder midlertidige/provisoriske baner organisert av Bootcamp Hønefoss eller andre aktører er fullt og helt på eget ansvar og risiko.

Bootcamp Hønefoss tilbyr ikke forsikring av deltakerne.

Bootcamp Hønefoss' aktiviteter består av utfordringer der skader kan oppstå. Skader kan forårsakes av, men er ikke begrenset til fall, overtråkk, forstuinger, ledd- og seneskader, brudd, skrubbsår, blåmerker, brannsår, skader i forbindelse med temperatur eller vann, insekter og dyreliv, hypotermi, overbelastning etc, forårsaket av egen eller andres aktiviteter eller svikt ved utstyr på banen. Alle deltakere deltar av egen fri vilje og er klar over at alt skjer på eget ansvar.

Deltakeren garanterer at han/hun er rusfri, og ikke har noen skader eller helseproblemer som kan påvirkes eller forverres av aktiviteten i Bootcamp Hønefoss og at deltakeren er i tilstrekkelig god fysisk form til å delta på aktiviteten. Deltakeren bestemmer selv hvilke aktiviteter han/hun er med på. Ønsker/klarer deltakeren ikke å utføre en del av treningen/ hindere fortsetter han/hun til alternativ øvelse som informert av nærmeste funksjonær.

Det vil bli tatt bilder og/eller video ved arrangementet som brukes i markedsføringsøyemed og/eller på sosiale media, deltakeren er således innforstått med at han/hun kan framstå i bilder/video offentlig, og også bli nevnt ved navn.

All påmelding er bindende, det gis ingen refusjon ved manglende deltakelse uansett årsak.

Dersom arrangør må avlyse, utsette eller flytte eventet av utenforliggende årsaker som sykdomsutbrudd, spesielle værforbehold, begrensinger fra lokale eller sentrale myndigheter, naturkatastrofer, hensyn til deltakernes og funksjonærers sikkerhet eller øvrige årsaker som ligger utenfor vår påvirkning evnt faller inn under force majoure forbeholder vi oss retten til å om mulig å overføre solgte billetter til en senere dato og/eller nytt arrangementssted.

Flytting/utsettelse/avlysning gir ingen rett til refusjon av solgte billetter.